Att Göra

Hop-On Hop-Off

Hop-On Hop-Off är en mycket känd aktivitet i nästan alla populära städer. Orsaken är att det är ett mycket effektiv och billigt sätt att snabbt kunna se stora delar av en stad och samtidigt ha en engelsk guide som berättar intressanta saker som allting som man åker förbi. Vi på DubaiGuide.se rekommenderar start alla turister som åker till Dubai att testa en av de många företagen som har Hop-on Hop-Off bussar. Det är det perfekta sättet att bekanta dig med staden.

Hela konceptet är precis likadant som i övriga städer, det finns bestämda hållplatser och bussen kör alltid samma rutt. För ett fast pris får man åka hela dagen och det är bara att stiga av eller på precis där du vill och där det passar just Dig.

Vilket Hop-On Hop-Off företag skall man välja?

Det är såklart en djungel att välja bland alla företag som erbjuder dessa tjänster, vissa är såklart bättre än andra. DubaiGuide.se kan starkt rekommendera två populära aktörer på marknaden som även är kända i andra länder.

Big Bus: Det första alternativet är företaget Big Bus. De är ett välkänt företag som erbjuder alla kunder ett 24- eller 48-timmars pass. Du väljer det som passar dig bäst.

City Sightseeing: Det andra alternativet är City Sightseeing som också är en av de aktörer som vi kan rekommendera. Liksom Big Bus så erbjuder de också pass på 24 eller 48 timmar.

Om du väljer att åka med någon av dessa företag så ingår det även massor med andra fördelar som du kan ha med på din resa, t.ex så kan du få rabatter eller andra förmåner på olika sevärdheter eller butiker i hela Dubai. Har du tur så kanske du hittar fler aktiviteter som du inte har planerat på förhand? Detta är hur som helst ett mycket bra alternativ eftersom att det är ett snabbt och avkopplande sätt att utforska staden.

Dela gärna denna artikel med dina vänner! 🙂